Voeding

Sandra Bekkari

De Sana-methode

De Sana-methode, die werd ontwikkeld door Sandra Bekkari, staat voor een gezond en evenwichtig eetpatroon dat deel uitmaakt van een gezonde levenswijze.

Sandra Bekkari is schrijfster van de succesvolle reeks ‘Nooit meer diëten’, ‘Fast Food’,  ‘Framily Food ’ en ‘Lang leve(n) gezond ’.

.
Ik ben superfier deel te mogen uitmaken van haar team. Als sanacoach word je intern opgeleid. De sterkte van ons team is het uitwisselen van ervaring en kennis. Samen met de andere sanacoaches begeleid ik vele mensen naar een gezondere levensstijl.

.
De heerlijke recepten zijn toegankelijk voor het grote publiek. Laat het een duwtje in de goede richting zijn.

Haar boeken zijn de ideale bondgenoot!

Maaseik sport

Smart Nutrition Project

Het Smart Nutrition Project van RainPharma kan worden ingezet:

  • om enkele of meerdere kilo’s te verliezen;
  • als detox-moment tussendoor, om je lichaam te zuiveren en opnieuw meer energie te krijgen;
  • als voorbereiding op je vakantie of een andere belangrijk moment waarop je die paar extra kilootjes liever kwijt bent;
  • om je gewicht gemakkelijker te behouden na een dieet;
  • in het kader van huidverbetering.

.
De basis van het Smart Nutrition Project programma is gezonde, onbewerkte voeding gecombineerd met orthomoleculaire voedingssupplementen die o.a. je vetverbranding gaan boosten en gezonde, zuivere en darmvriendelijke RainShakes (verkrijgbaar in maar liefst 16 verschillende smaken). De RainShakes hebben een unieke samenstelling: ze bevatten GEEN gluten, caseïne, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige bewaarmiddelen, aspartaam en fructose.

Voedingssupplementen

Zeer veel mensen kampen met vitaminentekorten. Gezonde voeding en beweging zijn vandaag helaas niet langer voldoende.

.
De RainPharma orthomoleculaire voedingssupplementen zijn samengesteld met werkstoffen van de allerhoogste kwaliteit en worden moeiteloos door het lichaam opgenomen.

.
Of je nu op zoek bent naar een boost voor je lichamelijke energie en vetverbranding, een mooie en gezonde huid of een verbetering van je algemene gezondheid.

De RainPharma voedingssupplementenlijn bied je natuurlijke en effectie oplossingen om je lichaam te voeden en voor een leven vol vitaliteit en balans!