Body, food & mind methode

Marie sporten

Body

Bij Healthy Balance krijg je een persoonlijk bewegingsprogramma waar je mee aan de slag gaat.

 

In de COCON afslankcabine met therapeutische infrarood (dubbele infraroodstraler) doe je, door gebruik te maken van voetlussen of handlussen met daaraan een tegengewicht, gerichte spierverstevigende afslankoefeningen met tal van voordelen zoals snel centimeterverlies, versterking spierweefsel, verbeterde stofwisseling, verbeterde doorbloeding etc.

De infrarood afslankcabine biedt tevens voordelen voor mensen met rugklachten, fibromyalgie en reuma. Alle oefeningen gebeuren liggend, zodat rug en gewrichten niet worden belast.

De infraroodwarmte versoepelt je spieren waardoor de kans op blessures drastisch afneemt. 

Uniek is dat ik jouw bewegingsprogramma installeer op een tablet en je zo elke oefening die je moet uitvoeren kan bekijken op een videofilmpje. Uiteraard blijf ik in jouw buurt om je bij te staan voor professionele begeleiding en advies.

Afb3

Food

Om het gewenste resultaat te bereiken is het belangrijk om beweging te combineren met gezonde voeding.

 

Je ontvangt bij ons in de studio wekelijks lekkere en gezonde recepten.

 

Indien gewenst, kan je bij mij ook terecht voor voedingsadvies op basis van de gezondheidstrajecten van RainPharma of de Sana-methode ontwikkeld door Sandra Bekkari.

MIND

Mind

Sporten in de infrarood afslankcabines bij Healthy Balance zorgt ervoor dat de stress van de dag zakt en creëert ruimte om weer tot jezelf te komen. Even uit je hoofd, in je lichaam. Hervind zo je rust én je kracht, zowel mentaal als fysiek. De ideale balans.

 

Iedereen heeft weleens een dag of periode waarin het wat minder soepel loopt. Wij zijn er dan om de motivatie vast te houden en je een mentale boost te geven!

Werkwijze

Jouw eerste stappen op weg naar een fit en gezond lichaam?

 

We starten met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Samen overlopen we een vragenlijst, brengen we je behoeftes in kaart en word je de methode en ons aanbod uitgelegd.

 

Vervolgens doe ik een lichaamsmeting op meerdere plaatsen en een lichaamsanalyse met de Tanita-weegschaal die naast jouw gewicht ook het vetpercentage, spiermassa en visceraal vet meet.

 

Op basis van je lichaamsanalyse en doelstellingen stel ik een efficiënt bewegingsprogramma op maat voor jou op.