Happy body, happy mind, happy skin!

Healthy Balance werkt volgens een holistische aanpak om je op weg te helpen naar een gezonde levensstijl, waarbij de combinatie van voeding, beweging, zelfzorg/verzorging en een positieve mindset jou helpen om je fit en sterk te voelen.

Gezondheid is voor Healthy Balance een heel ruim begrip: van je goed in je vel voelen, enkele kilo’s lichter, je mentaal sterker voelen, meer energie hebben tot een stralende huid!

Want ook jouw huid vraagt om de juiste verzorging. Schoonheid van buiten en van binnen! Wij geloven dat schoonheid begint bij alles wat je eet en drinkt.

De effecten van gezonde voeding en een juiste levensstijl straal je uit naar buiten.
Daarom heeft Healthy Balance gekozen voor het volledige assortiment van RainPharma. Deze producten zijn 100% Belgisch en volledig natuurlijk. Met dit topmerk hebben we alles in huis om je lichaam en huid te voeden en te verzorgen. 

 

Onze missie: de meest stralende, fitte en sterke versie van jezelf worden!

 

Gezellig, vertrouwd en met aandacht

Voor veel vrouwen voelt het onprettig om te sporten in een drukke sportschool. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en creëerde daarom een gezellige en vertrouwde omgeving.

Geniet na het sporten van een lekker en gezond drankje in de gezellige zitruimte. Ik werk enkel op afspraak, zodat ik je voldoende ruimte en de nodige persoonlijke aandacht kan bieden.

Topproducten in de Health Store

In mijn Health Store bied ik enkel topproducten aan die ik zelf getest heb en ook dagelijks gebruik.

 

Ontdek o.a. het uitgebreid gamma van RainPharma, Okono, …

Body, food & mind methode

Marie sporten

Body

Bij Healthy Balance krijg je een persoonlijk bewegingsprogramma waar je mee aan de slag gaat.

 

In de COCON afslankcabine met therapeutische infrarood (dubbele infraroodstraler) doe je, door gebruik te maken van voetlussen of handlussen met daaraan een tegengewicht, gerichte spierverstevigende afslankoefeningen met tal van voordelen zoals snel centimeterverlies, versterking spierweefsel, verbeterde stofwisseling, verbeterde doorbloeding etc.

De infrarood afslankcabine biedt tevens voordelen voor mensen met rugklachten, fibromyalgie en reuma. Alle oefeningen gebeuren liggend, zodat rug en gewrichten niet worden belast.

De infraroodwarmte versoepelt je spieren waardoor de kans op blessures drastisch afneemt. 

Uniek is dat ik jouw bewegingsprogramma installeer op een tablet en je zo elke oefening die je moet uitvoeren kan bekijken op een videofilmpje. Uiteraard blijf ik in jouw buurt om je bij te staan voor professionele begeleiding en advies.

Voedingsadvies Maaseik

Food

Om het gewenste resultaat te bereiken is het belangrijk om beweging te combineren met gezonde voeding.

 

Je ontvangt bij ons in de studio wekelijks lekkere en gezonde recepten.

 

Indien gewenst, kan je bij mij ook terecht voor voedingsadvies op basis van de gezondheidstrajecten van RainPharma of de Sana-methode ontwikkeld door Sandra Bekkari.

MIND

Mind

Sporten in de infrarood afslankcabines bij Healthy Balance zorgt ervoor dat de stress van de dag zakt en creëert ruimte om weer tot jezelf te komen. Even uit je hoofd, in je lichaam. Hervind zo je rust én je kracht, zowel mentaal als fysiek. De ideale balans.

 

Iedereen heeft weleens een dag of periode waarin het wat minder soepel loopt. Wij zijn er dan om de motivatie vast te houden en je een mentale boost te geven!