Figuurcorrectie

Marie sporten

Infrarood afslankcabine

Bij Healthy Balance krijg je een persoonlijk bewegingsprogramma waar je mee aan de slag gaat.

 

In de COCON afslankcabine met therapeutische infrarood (dubbele infraroodstraler) doe je, door gebruik te maken van voetlussen of handlussen met daaraan een tegengewicht, gerichte spierverstevigende afslankoefeningen met tal van voordelen zoals snel centimeterverlies, versterking spierweefsel, verbeterde stofwisseling, verbeterde doorbloeding etc.

 

De infrarood afslankcabine biedt tevens voordelen voor mensen met rugklachten, fibromyalgie en reuma.

 

Alle oefeningen gebeuren liggend, zodat rug en gewrichten niet worden belast.

 

De infraroodwarmte versoepelt je spieren waardoor de kans op blessures drastisch afneemt. 

Uniek is dat ik jouw bewegingsprogramma installeer op een tablet en je zo elke oefening die je moet uitvoeren kan bekijken op een videofilmpje. Uiteraard blijf ik in jouw buurt om je bij te staan voor professionele begeleiding en advies.

Efit Maaseik

E-Fit passief

Wil jij centimeters verliezen? Je cellulitis verminderen? Figuurcorrectie? Je spieren verstevigen? Maar heb je geen tijd of zin om uren in de fitness te sporten?

 

Met onze passieve E-Fit train je in no-time je lichaam. Een E-Fit sessie duurt slechts 20 minuten en is daardoor tijdbesparend.

Terwijl de E-Fit Beauty & Slim aan je lichaam werkt, heb jij 20 minuten ontspannende me-time.

De elektrostimulatie activeert de vetverbranding, verstevigt de spieren, verbetert de bloedcirculatie en vermindert de cellulitus.

 

Een extra pluspunt is de infrarood tijdens je E-Fit passief behandeling. Dit zorgt voor de ontgifting van jouw lichaam, een versnelde afbraak en verwijdering van afvalstoffen, een hogere calorieverbranding, …

 

Dus ideaal om een strakker en slanker lichaam te verkrijgen in 1 tot 2 X 20 minuten per week indien je geen tijd of zin hebt om te sporten, indien je niet meer kan sporten, voor mensen die moeten revalideren of lijden aan fybromyalgie of CVS.